UNDERVISERE PÅ BALLET AKADEMIET

Iben Hutzelsider

Underviser i Klassisk ballet, tåspids, Bournonville samt Royal Academy of Dance. Uddannet på Arts Educational School, London. Eksamineret underviser fra Royal Academy of Dance RAD og gennemgået Den Kgl. Balletskoles pædagogiske uddannelse for balletlærere. Iben har undervist i Klassisk ballet siden 1987 og er stifter og leder af Ballet Akademiet.

Caroline Cavallo

Underviser i Klassisk ballet, tåspids og Bournonville.
Uddannet fra Atlanta School of Ballet. Balletdanser på Den Kgl. Ballet fra 1989 og udnævnt til Solodanser i 1997. Som solodanser har Caroline danset alle de store og kendte titelpartier i både klassiske og moderne balletter.

Louise Bolding

Underviser i Klassisk ballet.
Louise har danset ballet i Aarhus siden barndommen. Undervist i ballet i mange år, og har bred undervisningserfaring med både børn og voksne. RAD diplom i Pre-Primary og Primary.
Uddannet børenhavepædagog

Tine Høgh

Underviser i Klassisk ballet, tåspids, Bournonville og STOTT Pilates.
Certificeret STOTT Pilates instruktør i Advanced Matwork fra Natural Balance i Aarhus. Tine har danset ballet i Aarhus siden barndommen. Undervist i ballet i mange år og stiftede i 2007 Pilatesafdelingen på Ballet Akademiet. Uddannet sygeplejerske.

Anne Katrine Okholm Skole

Underviser i Modern Dance.
Hun er autodidakt danser, og har danset i mere end 20 år. Anne Katrine har været leder af Idrætshøjskolens DanseAkademi i syv år og arbejdet som professionel danser lige så længe. Uddannet journalist, og har gennem de senere år arbejdet som TV-vært og blogger.

Kirstine Lystager

Underviser i moderne ballet og Jazz.
Har danset klassisk ballet i Aarhus i mere end 30 år. Kirstine har undervist på Ballet Akademiet siden 2006. Arbejder som salgs- og projektleder på Erhvervsakademi Aarhus og som Club Manager for erhvervsnetværket Business Club Aarhus.

Julie Brøgger

Underviser i Modern Dance.
Uddannet som scholarship studerende v. Jennifer Muller the Works i New York. Julie arbejder til daglig med børn og unge på Filurens skole for teater og dans. Derudover som freelance danser, koreograf og leder af sit eget kompagni Filomusi.

Inger Høy

Underviser i Step.
Inger har "Steppet" på Ballet Akademiet i snart 20 år, og undervist siden 2009. Har koreograferet og instrueret mange revyer. Inger har bifagseksamen i idræt fra Odense Universitet.

BALLET AKADEMIET | Mejlgade 44B, 8000 AARHUS C | MOBIL: 30 33 38 29 | IBEN@BALLETAKADEMIET.DK​