UNDERVISERE PÅ BALLET AKADEMIET

Iben Hutzelsider

Underviser i Klassisk ballet, tåspids, Bournonville samt Royal Academy of Dance. Uddannet på Arts Educational School, London. Eksamineret underviser fra Royal Academy of Dance RAD og gennemgået Den Kgl. Balletskoles pædagogiske uddannelse for balletlærere. Iben har undervist i Klassisk ballet siden 1987 og er stifter og leder af Ballet Akademiet.

Caroline Cavallo

Underviser i Klassisk ballet, tåspids og Bournonville.
Uddannet fra Atlanta School of Ballet. Balletdanser på Den Kgl. Ballet fra 1989 og udnævnt til Solodanser i 1997. Som solodanser har Caroline danset alle de store og kendte titelpartier i både klassiske og moderne balletter.

Louise Bolding

Underviser i Klassisk ballet.
Louise har danset ballet i Aarhus siden barndommen. Undervist i ballet i mange år, og har bred undervisningserfaring med både børn og voksne. RAD diplom i Pre-Primary og Primary.
Uddannet børenhavepædagog

Tine Høgh

Underviser i Klassisk ballet, tåspids, Bournonville og STOTT Pilates.
Certificeret STOTT Pilates instruktør i Advanced Matwork fra Natural Balance i Aarhus. Tine har danset ballet i Aarhus siden barndommen. Undervist i ballet i mange år og stiftede i 2007 Pilatesafdelingen på Ballet Akademiet. Uddannet sygeplejerske.

Anne Katrine Okholm Skole

Underviser i Modern Dance.
Hun er autodidakt danser, og har danset i mere end 20 år. Anne Katrine har været leder af Idrætshøjskolens DanseAkademi i syv år og arbejdet som professionel danser lige så længe. Uddannet journalist, og har gennem de senere år arbejdet som TV-vært og blogger.

Kirstine Lystager

Underviser i moderne ballet og Jazz.
Har danset klassisk ballet i Aarhus i mere end 30 år. Kirstine har undervist på Ballet Akademiet siden 2006. Arbejder som salgs- og projektleder på Erhvervsakademi Aarhus og som Club Manager for erhvervsnetværket Business Club Aarhus.

Esther Ruth Cordona

Underviser i Klassisk ballet.
Uddannet på Ballet Arts og University of Arizona School of Dance. Har som danser været omkring både i det klassiske og det mere moderne repertoire. Esther har en bred undervisnings erfaring til både børn og voksne med sig fra sit hjemland USA.

Julie Brøgger

Underviser i Modern Dance.
Uddannet som scholarship studerende v. Jennifer Muller the Works i New York. Julie arbejder til daglig med børn og unge på Filurens skole for teater og dans. Derudover som freelance danser, koreograf og leder af sit eget kompagni Filomusi.

Peter Fønss

Underviser i Pilates, Klassisk ballet og Modern Dance
Uddannet fra Northern School of Contemporary Dance i Leeds. Herudover også en uddannelse som Pilates instruktør. Peter danser i børne- og voksenforestillinger i Danmark og udlandet.

Ellinor Fabian Jessing

Underviser i Klassisk ballet og Funk.
Ellinor har danset ballet siden hun var 8 år, og har modtaget diplom i flere RAD grader. Har senere også fået interesse for stilarter som contemporary, jazz, street-dance og funk. Hun er også certificeret danseinstruktør og underviser i Fitness World. Studerer Erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet.

Amalie Maltha Kjærsgaard

Underviser børneholdet i Jazz.
Har danset ballet siden hun var ganske lille, og har modtaget diplom i flere RAD grader. Amalie er en del af ESAA (Elite Sport Akademi Aarhus. Læs mere herom under ESAA.

Amalie Dooleweerdt Werk

Underviser et RAD børnehold.
Har danset ballet siden hun var ganske lille, og har modtaget diplom i flere RAD grader. Amalie er en del af ESAA (Elite Sport Akademi Aarhus. Læs mere herom under ESAA).

Inger Høy

Underviser i Step.
Inger har "Steppet" på Ballet Akademiet i snart 20 år, og undervist siden 2009. Har koreograferet og instrueret mange revyer. Inger har bifagseksamen i idræt fra Odense Universitet.

BALLET AKADEMIET | Mejlgade 44B, 8000 AARHUS C | MOBIL: 30 33 38 29 | IBEN@BALLETAKADEMIET.DK​